Sider

lørdag den 6. juli 2013

Wok med karrykokosmælksauce

Hm, ja. Der er vist lidt mange opskrifter her på bloggen for tiden. Men nu får I lige en mere. Bare fordi. Det er en lækker wokret med karry og kokosmælk, som jeg lavede i onsdags, da jeg ikke orkede det helt store. Det skulle bare gå lidt hurtigt uden at miste sundhedsfaktoren. Til de, som der ikke har noget imod den slags, kan der både spises ris og nudler til. Uden problemer.

Wok med karrykokosmælksauce Wok med karrykokosmælksauce



Ingredienser (3 personer)
50 g. forårsløg
200 g. champignoner
1 broccoli
150 g. babymajs
100 g. sukkerærter (fra frost)
2 fed hvidløg
500 g. kyllingebrystfilet
1 ds. kokosmælk
2 spsk thaikrydderi fra urtekram
½ tsk. cayennepeber
En lille smule tørret ingefær
Salt
Olie til stegning

Fremgangsmåde
Snit forårsløg og hvidløg fint og skær babymajsene i mindre stykker. Steg dem i en wok sammen med thaikrydderiet. Tilsæt kyllingbrystfileterne skåret i tern. Rens champignonerne og skær dem i både. Del broccolibuketterne i mindre dele. Når kyllingen er næsten gennemstegt tilsættes grøntsagerne herunder også sukkerærterne. Lad stege lidt. Hæld kokosmælken i og krydr med cayennepeber, ingefær og salt. Lad kokosmælken blive varm. Og så er der ellers serveret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar