Ingredienser (3 personer)
50 g. forårsløg
200 g. champignoner
1 broccoli
150 g. babymajs
100 g. sukkerærter (fra frost)
2 fed hvidløg
500 g. kyllingebrystfilet
1 ds. kokosmælk
2 spsk thaikrydderi fra urtekram
½ tsk. cayennepeber
En lille smule tørret ingefær
Salt
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Snit forårsløg og hvidløg fint og skær babymajsene i mindre stykker. Steg dem i en wok sammen med thaikrydderiet. Tilsæt kyllingbrystfileterne skåret i tern. Rens champignonerne og skær dem i både. Del broccolibuketterne i mindre dele. Når kyllingen er næsten gennemstegt tilsættes grøntsagerne herunder også sukkerærterne. Lad stege lidt. Hæld kokosmælken i og krydr med cayennepeber, ingefær og salt. Lad kokosmælken blive varm. Og så er der ellers serveret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar