Sider

mandag den 15. juli 2013

Måltider - uge 28

Mandag
  • Morgenmad: Omeletpandekage af 2 æg, 10 g. mandelmel og 1 tsk. kanel stegt i olivenolie.
  • Mellemmåltid: En nupo diet shake - caffe latte.
  • Frokost: En skive rugbrød med 2 skiver lufttørret skinke og en lille skoleagurk.
  • Mellemmåltid: En nupo snack bar.
  • Aftensmad: Bønneblanding varmet i olivenolie, 125  g. frisk mozarella, 200 g. torsk i hvidløgsmarinade og dressing af cremefraiche 9%.
  • Mellemmåltid: Smørstegt valnøddefranskbrød og 0,5 l. pepsi max.
Tirsdag
  • Morgenmad: En mørk durumbolle og en æblemost.
  • Mellemmåltid: 30 mandler og en æblemost.
  • Frokost: En pose djunglevrål fra malaco.
  • Mellemmåltid: Salat (sommerkål med mormordressing fra coop) og 2 babybites fra 7-eleven.
  • Aftensmad: 125 g. frisk mozarella, en tomat og lidt oliveolie samt marineret svineskank.
  • Mellemmåltid: Intet.
Onsdag
  • Morgenmad: En nupo diet shake - caffe latte.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: 2 æg med 20 g. mayonnauise, tomatsalat af tomat, oliveolie og salattern, en lille gulerod, en halv gul peberfrugt og 15 g. usaltede pistacienødder.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Aftensmad: En omelet af tre æg med 125 g. frisk mozarella, 100 g. bønneblanding og 175 g. agurk herudover 2 glas pepsi max.
  • Mellemmåltid: 100 g. skyr med ymerdrys (uden sukker).
Torsdag
  • Morgenmad: 100 g. skyr med ymerdrys og lidt af en omeletpandekage med kanel.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: En stor portion salat med tun.
  • Mellemmåltid: En stor softice med lakridskrymmel og en iceblend fra baresso.
  • Aftensmad: En kotelet stegt i olivenolie samt tomatsalat af cherrytomater, salattern, avocadolie og hvidvinseddike.
  • Mellemmåltid: Intet.
Fredag
  • Morgenmad: 160 g. skyr med 12 g. ymerdrys.
  • Mellemmåltid: Djunglevrål fra malaco.
  • Frokost: Salat med kylling og bacon fra pizzariaet.
  • Mellemmåltid: En cookie og 2 skiver rugbrød med rullepølse, sky og løg.
  • Aftensmad: Grillmad bestående af alt muligt.
  • Mellemmåltid: Intet.
Lørdag
  • Morgenmad: Blåbærgrød fra urtekram tilsat 15 g. hakkede mandler.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: 300 g. broccoli og 50 g. tomat med dip af mayonnaise med forårsløg, hvidløg og lidt chilipulver.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Aftensmad: En gul peberfrugt.
  • Mellemmåltid: 150 g. majs vendt i en smule olivenolie og salt.
Søndag
  • Morgenmad: Blåbærgrød fra urtekram tilsat 18 g. hakkede mandler.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: 300 g. honningmelon.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Aftensmad: Salat bestående af 150 g. agurk, 20 g. forårsløg, 100 g. røde kidneybønner, 50 g. salattern 3% og 40 g. marinerede hvidløg.
  • Mellemmåltid: Røde kidneybønner, frisk mozarella, avocadoolie samt æbleeddike. Senere på aften også nogle saltede græskarkerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar