- Morgenmad: Omeletpandekage med kanel, 4 tørrede abrikoser og en kop the.
- Mellemmåltid: Intet.
- Frokost: En halv nupo meal replacement shake og en gulerod.
- Mellemmåltid: 2 spejlæg med karry, basilikum og tabasco samt saltmandler og en kop kaffe.
- Aftensmad: Wok med nudler, kylling og diverse grøntsager.
- Mellemmåltid: Intet.
- Morgenmad: Omeletpandekage med kanel.
- Mellemmåltid: En pære, et æble, 15 mandler og en kop kaffe.
- Frokost: Salat med pasta og kylling.
- Mellemmåltid: Slik, en cola zero og 80 g. pecannødder.
- Aftensmad: 2 stk. princip kartoffelgratin, kalveschnitzel, ærter vendt i olivenolie og salt samt dressing af creme fraiche 9%.
- Mellemmåltid: Gulerodsstave og hjemmelavet dilddressing af creme fraiche 9%, tørret dild, salt og peber.
Onsdag
- Morgenmad: En skive kernebrød med smør, 2 spejlæg med en skive smeltet ost.
- Mellemmåltid: 2 gulerødder, 3 tørrede abrikoser, 10 mandler og en kop kaffe.
- Frokost: En hakkebøf med engelsk sauce, majs vendt i en smule avocadoolie og salt samt sukkerærter.
- Mellemmåltid: Intet.
- Aftensmad: En skive kernebrød vend i 3 skiver sprødstegt ost og en skive kernebrød med brieost.
- Mellemmåltid: En stor portion skyr med vaniljepulver og hasselnødder og mandler ristet i kanel.
- Morgenmad: Omeletpandekage med kanel.
- Mellemmåltid: Intet.
- Frokost: Auberginelasagne.
- Mellemmåltid: Gajoler (med sukker).
- Aftensmad: Auberginelasagne.
- Mellemmåltid: Chokolade og kaffe med mælk.
- Morgenmad: 2 spejlæg, en tomat, en grøn peberfrugt og 10 mandler.
- Mellemmåltid: Intet.
- Frokost: Auberginelasagne og 10 mandler.
- Mellemmåltid: Skyr med vaniljepulver drysset med mandler, hasselnødder og hørfrø ristet i kanel samt 75 g. chokolade med kokos 70%.
- Aftensmad: Squashpasta med kødsovs.
- Mellemmåltid: Hjemmelavet "risifrutti".
- Natmad: 2 spejlæg med to skiver smeltet skiveost.
Lørdag
- Morgenmad: Intet.
- Mellemmåltid: Intet.
- Frokost: 3 grydestegte kyllingeunderlår, ærter, fennikel/gulerodsråkost med dressing af olivenolie, æbleeddike, salt og sukrin samt dressing af mayonnaise, cremefraiche, dild og hvidløg.
- Mellemmåltid: Chokolade 70%.
- Aftensmad: Kyllingerulle af 2 blade sommerhvidkål, 2 kyllingeunderkår, en avocado, en tomat og dressing fra frokost.
- Mellemmåltid: Mandler og hasselnødder ristet med kanel og sukrin.
- Morgenmad: 2 spejlæg, en rød peberfrugt, en tomat og dressing af mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep og karry.
- Mellemmåltid: 2 mandler ristet med kanel og sukrin.
- Frokost: 2 kyllingelår vend i dressing fra morgenmaden samt forårsløg, en avocado og agurk og 2 skiver ost.
- Mellemmåltid: Mandler og hasselnødder ristet med kanel og sukrin samt en latte (2 dl. mælk)
- Aftensmad: Græske oksedeller og hvidkålssalat.
- Mellemmåltid: En chai latte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar