Sider

mandag den 24. juni 2013

Måltider - uge 25

Mandag
  • Morgenmad: Omeletpandekage med kanel, 4 tørrede abrikoser og en kop the.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: En halv nupo meal replacement shake og en gulerod.
  • Mellemmåltid: 2 spejlæg med karry, basilikum og tabasco samt saltmandler og en kop kaffe.
  • Aftensmad: Wok med nudler, kylling og diverse grøntsager.
  • Mellemmåltid: Intet.

 Tirsdag
  • Morgenmad: Omeletpandekage med kanel.
  • Mellemmåltid: En pære, et æble, 15 mandler og en kop kaffe.
  • Frokost: Salat med pasta og kylling.
  • Mellemmåltid: Slik, en cola zero og 80 g. pecannødder.
  • Aftensmad: 2 stk. princip kartoffelgratin, kalveschnitzel, ærter vendt i olivenolie og salt samt dressing af creme fraiche 9%.
  • Mellemmåltid: Gulerodsstave og hjemmelavet dilddressing af creme fraiche 9%, tørret dild, salt og peber.

Onsdag
  • Morgenmad: En skive kernebrød med smør, 2 spejlæg med en skive smeltet ost.
  • Mellemmåltid: 2 gulerødder, 3 tørrede abrikoser, 10 mandler og en kop kaffe.
  • Frokost: En hakkebøf med engelsk sauce, majs vendt i en smule avocadoolie og salt samt sukkerærter.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Aftensmad: En skive kernebrød vend i 3 skiver sprødstegt ost og en skive kernebrød med brieost.
  • Mellemmåltid: En stor portion skyr med vaniljepulver og hasselnødder og mandler ristet i kanel.

Torsdag
  • Morgenmad: Omeletpandekage med kanel.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: Auberginelasagne.
  • Mellemmåltid: Gajoler (med sukker).
  • Aftensmad: Auberginelasagne.
  • Mellemmåltid: Chokolade og kaffe med mælk.


Fredag
  • Morgenmad: 2 spejlæg, en tomat, en grøn peberfrugt og 10 mandler.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: Auberginelasagne og 10 mandler.
  • Mellemmåltid: Skyr med vaniljepulver drysset med mandler, hasselnødder og hørfrø ristet i kanel samt 75 g. chokolade med kokos 70%.
  • Aftensmad: Squashpasta med kødsovs.
  • Mellemmåltid: Hjemmelavet "risifrutti".
  • Natmad: 2 spejlæg med to skiver smeltet skiveost.

Lørdag
  • Morgenmad: Intet.
  • Mellemmåltid: Intet.
  • Frokost: 3 grydestegte kyllingeunderlår, ærter, fennikel/gulerodsråkost med dressing af olivenolie, æbleeddike, salt og sukrin samt dressing af mayonnaise, cremefraiche, dild og hvidløg.
  • Mellemmåltid: Chokolade 70%.
  • Aftensmad: Kyllingerulle af 2 blade sommerhvidkål, 2 kyllingeunderkår, en avocado, en tomat og dressing fra frokost.
  • Mellemmåltid: Mandler og hasselnødder ristet med kanel og sukrin.

Søndag
  • Morgenmad: 2 spejlæg, en rød peberfrugt, en tomat og dressing af mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep og karry.
  • Mellemmåltid: 2 mandler ristet med kanel og sukrin.
  • Frokost: 2 kyllingelår vend i dressing fra morgenmaden samt forårsløg, en avocado og agurk og 2 skiver ost.
  • Mellemmåltid: Mandler og hasselnødder ristet med kanel og sukrin samt en latte (2 dl. mælk)
  • Aftensmad: Græske oksedeller og hvidkålssalat.
  • Mellemmåltid: En chai latte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar