Sider

fredag den 20. december 2013

Paprikaomelet med kylling og champignon (MUFA)

For tiden er lysten til at stå i køkkenet er minimal, hvorfor jeg er blevet storforbruger af hurtig-mad. Der bliver derfor lavet mange æggeretter, da det kræver minimalt tidsforbrug.

Her er det en omelet med paprika, hytteost og serveret med en cremet blanding af champignon og kylling.


Indgredienser - 1 person
3 æg, str. S/M
2 spsk hytteost
2 spsk vand
1 tsk paprika
1 pakke champignon i skiver
½ pk kyllingestrimler (fx fra levevis)
3 spsk milda cremefine 7%
Olivenolie
Salt og peber

Omelet
Pisk æg, hytteost og vand sammen. Tilsæt paprika, salt og peber. Steg i 1 spsk olivenolie ved middelvarme.

Fyld
Steg champignonerne i 2 tsk olivenolie. Når de begynder at blive bløde tilsættes milda cremefine. Lad det varme igennem og tilsæt herefter kyllingestrimlerne. Når de er varme smages der til med salt og peber.

Servering
Serveres på en tallerken med gnavegrønt til.

MUFA-opskrift

Ingen kommentarer:

Send en kommentar