Ingredienser - ca. 15 små kesoplätter
3 æg - str. s/m
120 g hytteost (jeg brugte 4%)
55 ml mælk (ca. 0,5 dl)
1 spsk mandelmel fra funktionel mad
1 spsk HUSK
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
En knivspids salt
Olie eller smør til stegning
How to do
Blend æg, hytteost og mælk med en stavblender til det er en ensartet masse. Tilsæt krydderier og salt, mandelmel og HUSK og blend kort. Steges på en pande i olie eller smør. Lad dejen sætte sig før pandekagerne vendes.
Topping
Her nogle forslag til topping; jeg spiste mine med hakkede valnødder og kakaonips, men du kan toppe pandekagerne med stort set alt du kan tænke dig - æbletern, bananskiver, flødeskum, cremefraiche med vanilje, nøddesmør/peanutbutter eller du kan vælge bare at spise dem som de er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar