I morgen skal jeg til eksamen i Skatteret, og det betyder
naturligvis, at der skal læses. Jeg har fået fri fra arbejde, så jeg kan
koncentrere mig om at blive klar til i morgen. En hel dags læsning skal
naturligvis skydes i gang med en god og mættende morgenmad, der giver god energi
til hjernen. Denne grød gør sig godt på en MUFA-diæt, og er mit bud på en mættende
morgengrød lavet med inspiration fra den kokosgrød mange LCHF’ere spiser.
Ingredienser – 1 portion
2 æg
1 dl kokosmælk i dåse eller Santa Maria Extra Creamy
kokosmælk
2 1/2 – 3 spsk mandel mel (jeg bruger den fra Funktionel
Mad)
1/4 tsk vanlijepulver
1/4 tsk mandelaroma (kan udelades)
1 - 2 spsk hassenøddeolie eller anden MUFA venlig olie
Toppings
Kanel
Kakaonibs
1 tsk mandelsmør
Sådan
Pisk æg og det tykke fra kokosmælken godt sammen i en
kasserolle. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og pisk indtil klumperne er
væk. Grøden skal nu varmes op på lav varme. Pisk ofte, da grøden nemt brænder
på. Når grøden får den ønskede tykkelse, tages den af varmen og serveres med de
ønskede toppings.
Efter sådan en portion er jeg helt klar til en lang dag med
paragraffer. Wish me luck tomorrow, ikke?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar