Udseendet yder desværre ikke omeletten retfærdighed! |
Ingredienser - 1 omelet
100 g ærter fra frost
2 dl vand
2 æg
½ dl mælk
Ca. 80 g revet ost (jeg brugte rød cheddar)
½ tsk oregano
½ tsk basilikum
Lidt salt og peber
Olie til stegning
How to do
Ærtepure: Hæld ærter og vand i en kasserolle og giv et kort opkog. Herefter blendes ærter og vand til en flydende ærtepuré.
Æggemasse: Pisk æg, mælk og krydderier sammen med en gaffel. Tilsæt 40 g ost til æggemassen samt ærtepuréen. Fordel den resterende mængde ost på en pande og lad smelte inden æggemassen hældes over. Omeletten steges til den er gylden og gennemstegt.
Tip: Hvis du ikke bryder til om sprødstegt ost, kan du undlade at smelte ost på panden inden æggenmassen hældes over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar